2015/07/25

おいしい 和のトースト Toast full of Japanese ingredents


自分で焼く 天然酵母パンは、外はカリっで 中はもちもちだから そのままでおいしいですよね。
バターたっぷり  手作りジャムたっぷり…しあわせ! 

さて、和のトーストも いかがでしょう。
全粒粉パンに、自家製 豆乳マヨネーズをぬって、かつおぶし、焼き海苔、納豆、ごま(するか皮むきタイプ 消化に良い)…ちいさい手が伸びます。
いつもがわくわくてらこやスケジュール&いままでやったこと*schedule&contact*

Homemade bread using natural yeast tastes wonderful with its crisp crum outside and soft texture inside. With a pile of butter of good quality and seasonal homemade jam on, … great! Well, for a change, how about a toast with Japanese food on? These are slice of whole-wheat bread with homemade soy mayonnaise spread and Katsuobushi (dried bonito shavings), Yaki-Nori (toasted lavor), Natto (fermented soybeans), and Sesame (ground or skinned) on. Look, small hand reaches for one!

0 件のコメント: